جدول شناسایی گیربکس خودرو

مرحله دوم؛ تعویض فیلتر


از آنجایی که فیلتر گیربکس کمری باید با توجه به تاریخچه خودرو و نوع فیلتر در دوره‌های تعیین شده، تعویض شود، کارشناسان اتوماتیک کار لزوم تعویض فیلتر گیربکس تویوتا کمری را نیز بررسی می‌کنند.


مرحله سوم؛ تعویض روغن گیربکس


روغن گیربکس کمری نیز با توجه به تاریخچه خودرو، راهنما و دستورالعمل‌های شرکت تولید کننده و همچنین شرایط کلی خودرو، باید به‎صورت دوره‌ای تعویض شود؛ بنابراین کارشناسان ما این شرایط را با دقت بالا بررسی می‌کنند.


مرحله چهارم؛ تعویض بسته جرقه‌ای


بسته جرقه‌ای از مهم‌ترین اجزای گیربکس کمری است که به تغییر دنده کمک می‌کند؛ بنابراین باید لزوم تعویض یا تعمیر این قطعه نیز بررسی شود.


مرحله پنجم؛ تعویض محورهای گیربکس


در برخی موارد و در بررسی نشانه های خراب شدن گیربکس تویوتا کمری، لازم است که محورهای گیربکس تعویض شوند.



مرحله ششم؛ تعویض کلاچ‌ها


در صورت مشاهده هرگونه مشکل و اختلال در کلاچ‌های گیربکس باید برای تعویض آن اقدام کنید.


مرحله هفتم؛ تعویض قطعات مختلف


مشکلات و خرابی گیربکس تویوتا کمری ممکن است در هرکدام از قطعات این قسمت از خودرو رخ دهد. بنابراین هر قطعه‌ای که باعث بروز اختلال در عملکر گیربکس شده است باید تعویض شود.

راه های پیشگیری از بروز مشکلات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری


اصلی‌ترین راه در جلوگیری از خرابی‌ها و مشکلات گیربکس کمری، دقت در نگهداری و استفاده از آن است. وجود ایرادات و مشکلات هرچند کوچک و جزئی در این قسمت از خودرو، می‌تواند خرابی‌های بزرگ و پرهزینه‌ای به‌بار آورد. بنابراین برای پیشگیری از خرابی گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری این توصیه‌ها را به‌خاطر بسپارید:


تعویض منظم روغن گیربکس کمری


استفاده از روغن مناسب گیربکس تویوتا کمری و تعویض به‌موقع آن در عملکرد صحیح این بخش از خودرو تاثیر زیادی دارد. روغن سالم گیربگس کمری با بوی شیرین و رنگ قرمز روشن شناخته می‌شود؛ بنابراین اگر رنگ روغن حالت گل‌آلود دارد و یا بوی بدی می‌دهد، زمان تعویض روغن گیربکس تویوتا کمری رسیده است. تعویض روغن فرسوده و همچنین تعمیر نشتی روغن گیربکس تویوتا کمری منجر به افزایش طول عمر قطعات داخلی موجود در جعبه دنده خودرو کمری می‌شود.


شستشوی گیربکس خودرو


یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از تعمیر گیربکس کمری، شستشوی دوره‌ای و اصولی آن است. اگر جزو کسانی هستید که زیاد رانندگی می‌کنید و خودروی کمری شما بیش‌ازحد گرم می‌شود، حتما یک‌بار در سال برای شستن گیربکس اقدام کنید.


عدم تعویض دنده حین رانندگی


از دیگر راه‌های پیشگیری از بروز مشکلات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری، عدم تعویض دنده حین حرکت خودرو است. تعویض دنده در زمان حرکت خودرو، منجر به آسیب گیربکس اتوماتیک کمری می‌شود.

تعویض منظم فیلتر گیربکس کمری


برای کاهش نیاز به تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری، باید برای تعویض به‌موقع و دوره‌ای فیلتر آن اقدام کنید. بدون شک در اثر استفاده زیاد، فیلتر گیربکس توسط آلودگی‌های موجود مسدود شده و در صورت عدم تعویض به‌موقع به سلامت گیربکس آسیب می‌رساند.


انجام سرویس دوره ای گیربکس کمری


توصیه ما این است که سرویس‌های دوره‌ای گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری را جدی بگیرید. زمان مناسب برای این کار با توجه به میزان و نوع رانندگی و همچنین شرایط محیطی می‌تواند بین 30000 الی 60000 کیلومتر متغیر باشد. برای سرویس دوره‌ای مطمئن و کم‌هزینه می‌توانید با کارشناسان مجرب و آموزش‌دیده اتوماتیک کار در تماس باشید تا راهنمایی لازم را به شما ارائه کنند و در صورت لزوم انجام سرویس‌های دوره‌ای گیربکس، خدمات مطلوب و به‌موقع را در اختیارتان قرار دهند.

 

توجه به روشن شدن آلارم گیربکس تویوتا کمری 

خبر خوب این است که در صورت بروز مشکل در گیربکس کمری، چراغ هشدار آن روشن می‌شود؛ بنابراین در صورت روشن شدن آلارم گیربکس تویوتا کمری حتما به تعمیرکاران حرفه‌ای اتوماتیک کار مراجعه کنید. بی‌توجهی به چراغ هشدار گیربکس کمری به این معنی است که باید منتظر آسیب‌های جدی‌تری و پرداخت هزینه های تعمیر گیربکس کمری باشید. 

 

چه زمانی برای تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری اقدام کنیم؟ 

حالا که با علائم خرابی گیربکس کمری و مراحل تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری آشنا شدید، باید بدانید که چه زمانی برای برطرف کردن مشکلات این قسمت از خودرو اقدام کنید. عیب یابی گیربکس تویوتا کمری با این علائم و نشانه‌ها انجام می‌شود: 

• تقه زدن و بررسی علت تقه زدن گیربکس تویوتا کمری 

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

مراحل تعمیر گیربکس تویوتا کمری


تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری با توجه به نوع مشکل و شدت خرابی آن شامل مراحل مختلفی است، ازجمله:

 

مرحله اول؛ بررسی مشکل

تیم عیب یابی ما قبل از هر اقدامی جهت تعمیرات ابتدا سراغ روغن گیربکس اتوماتیک می رود تا از تنظیم بودن سطح روغن گیربکس تویوتا کمری مطمئن شود،شاید دور از ذهن باشد ولی بیشترین مراجعات ما جهت تعمیرات گیربکس اتوماتیک با تنظیم سطح روغن و یا گاها با تعویض روغن گیربکس رفع عیب می شوند،البته این قضیه منوط به تائید کارشناسان مجموعه ی اتوماتیک کار است که مطمئن شوند ایرادات گیربکس ناشی از کمبود سطح روغن و یا از بین رفتن کیفیت روغن گیربکس اتوماتیک است.

 

مرحله دوم؛ عیب یابی با دستگاه دیاگ


مرحله ی بعدی اتصال دستگاه دیاگ و بررسی پارامتر های مربوط به گیربکس اتوماتیک است که در آنجا می توان میزان فشار روغن گیربکس،سلامتی شیربرقی های گیربکس اتوماتیک و مقدار دور ورودی و خروجی گیربکس را نیز بررسی کرد.

 

مرحله سوم؛ تست جاده ای جهت عیب یابی


یکی از شیوه های عیب یابی گیربکس اتوماتیک دور زدن با خودرو و انجام تست های جاده ای است،در این مدل تست با گرفتن تست استال به راحتی می توان پی به سالم بودن توربین گیربکس اتوماتیک برد و از طرفی نحوه ی تعویض دنده ها و یا ضربه در تعویض دنده های گیربکس تویوتا کمری خود بیانگر نوع خرابی است که با این تست متخصصین ما عیب یابی نهایی را انجام داده و می توانند به شما هزینه ی تقریبی تعمیر گیربکس را اعلام کنند.

 

مرحله چهارم؛ باز کردن و دمونتاژ گیربکس تویوتا کمری


بعد از عیب یابی بستگی به این که برای رفع عیب لازم است گیربکس کامل دمونتاژ شود و یا اینکه روی کار و بدون پائین آوردن گیربکس قابل رفع است اقدام به تعمیرات می کنیم.
برای مثال ایراداتی مثل خرابی ساعت گیربکس تویوتا کمری،خرابی شیربرقی ها،خرابی سلکتور گیربکس و… نیاز به بازکردن گیربکس ندارند و روی کار قابل رفع هستند.
ولی از طرفی ایراداتی مثل خرابی توربین،خرابی صفحات داخل گیربکس کمری،خرابی اویل پمپ گیربکس مستلزم دمونتاژ کامل گیربکس کمری از روی ماشین است.

مرحله پنجم؛ تامین قطعات اصلی،جایگزین قطعات معیوب


بعد از مشخص شدن ایرادات و قطعات معیوب مهمترین کار تامین قطعات اصلی است زیرا استفاده از قطعات متفرقه در ظاهر باعث کاهش هزینه های تعمیراتی می شود ولی در واقع به دلیل پائین بودن کیفیت قطعات به سرعت گیربکس را خراب کرده و هزینه ها را دوچندان می کند.
پس استفاده از قطعات اصلی در تعمیرات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری از مهم ترین ارکان تعمیرات است.


مرحله ششم؛ مونتاژ گیربکس


بعد از تهیه ی لوازم و شستشوی پوسته ها و سرویس قطعاتی مثل توربین گیربکس اتوماتیک،ساعت یا بلوک هیدرولیکی و …نوبت به مونتاژ دوباره گیربکس است.

 

مرحله هفتم؛ نصب گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری


مرحله ی بعدی بعد از جمع شدن گیربکس اتوماتیک نصب گیربکس بر روی موتور است که باید با دقت انجام شود.

 

مرحله هشتم؛ تست جاده و سلامت گیربکس


آخرین مرحله در تعمیرات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری دور زدن و تست جاده بعد از تعمیرات است تا هم از نرم بودن تعویض دنده ها مطمئن شویم و هم از عدم نشت روغن بعد از تعمیرات اطمینان حاصل کنیم.

راه های پیشگیری از بروز مشکلات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری

گیربکس اتوماتیک بعنوان عامل انتقال قدرت در خودرو از اهمیت ویژه ای برخوردار است.و معمولا نوع گیربکس هایماS5 و اطلاع از ضعف ها و نقاط قوت این گیربکس سوال اکثر دوستانی است که قصد خرید این خودرو را دارند،لذا در این مقاله قصد داریم شما را با نوع گیربکس هایماS5 و نیز نقاط ضعف و قوت و همچنین نکات تعمیر و نگهداری این مدل گیربکس آشنا کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

راه های پیشگیری از بروز مشکلات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری

اصلی‌ترین راه در جلوگیری از خرابی‌ها و مشکلات گیربکس کمری، دقت در نگهداری و استفاده از آن است. وجود ایرادات و مشکلات هرچند کوچک و جزئی در این قسمت از خودرو، می‌تواند خرابی‌های بزرگ و پرهزینه‌ای به‌بار آورد. بنابراین برای پیشگیری از خرابی گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری این توصیه‌ها را به‌خاطر بسپارید:


تعویض منظم روغن گیربکس کمری


استفاده از روغن مناسب گیربکس تویوتا کمری و تعویض به‌موقع آن در عملکرد صحیح این بخش از خودرو تاثیر زیادی دارد. روغن سالم گیربگس کمری با بوی شیرین و رنگ قرمز روشن شناخته می‌شود؛ بنابراین اگر رنگ روغن حالت گل‌آلود دارد و یا بوی سوختگی می‌دهد، زمان تعویض روغن گیربکس تویوتا کمری رسیده است. تعویض روغن نامرغوب و همچنین تعمیر نشتی روغن گیربکس تویوتا کمری منجر به افزایش طول عمر قطعات داخلی موجود در گیربکس اتوماتیک خودرو کمری می‌شود.
*پیشنهاد ما این است که روغن گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری تنها با استفاده ازدستگاه ساکشن و در بازه کیلومتری ۵۰تا۶۰ هزار کیلومتر انجام شود.
ما در مجموعه ی اتوماتیک کار خدمات مربوط به تعویض روغن گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری و فیلتر گیربکس را با استفاده از دستگاه ساکشن و استفاده از بهترین روغن ها(روغن مناسب گیربکس تویوتا کمری)انجام می دهیم،حتما جهت انجام این خدمات با ما تماس بگیرید.

تعویض فیلتر گیربکس تویوتا کمری

یکی از پارامترهای موثر در نگهداری صحیح از گیربکس اتوماتیک تعویض به موقع صافی گیربکس است.
در خودرروی تویوتا کمری با توجه به نوع طراحی صافی گیربکس دقیقا زیر کارتل قرار گرفته و با باز کردن کارتل بدون پائین آوردن گیربکس قابل تعویض است.
*پیشنهاد ما این است که در کیلومتر های بالای ۱۰۰.۰۰۰km صافی گیربکس را با نمونه ی اصلی تعویض نمائید.

روشن شدن آلارم گیربکس تویوتا کمری

لازم است بدانید که این چراغ بر روی صفحه کیلومتر خودرو به محض ثبت خطا در کامپیوتر گیربکس روشن می شود و با روشن شدن این چراغ گیربکس در حالت اضطراری قرار گرفته و دیگر تعویض دنده نمی کند،پس در صورت روشن شدن این آلارم لازم است جهت جلوگیری از صدمات بعدی به سرعت به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک مراجعه فرمائید.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

چه زمانی برای تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری اقدام کنیم؟

 

حالا که با علائم خرابی گیربکس کمری و مراحل تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری آشنا شدید، باید بدانید که چه زمانی برای برطرف کردن مشکلات این قسمت از خودرو اقدام کنید. عیب یابی گیربکس تویوتا کمری با این علائم و نشانه‌ها انجام می‌شود:
• تقه زدن در تعویض دنده ها
• شنیدن صدای زوزه از گیربکس اتوماتیک
•مشاهده ی نشتی روغن از گیربکس اتوماتیک
• گاز هرز خوردن در تعویض دنده ها
• نداشتن شتاب در سربالایی ها
.قاطی کردن دنده ها و عدم تعویض به موقع
• کار نکردن عقربه ی کیلومتر شمار
• احساس بوی سوختگی از روغن گیربکس

 

قیمت تعمیر گیربکس تویوتا کمری

تعیین هزینه های تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد، ازجمله:
*نوع خرابی و ایراد
• میزان خرابی
• تعداد قطعات معیوب
• قیمت قطعاتی که باید تعویض شوند.
•نوع روغن مصرفی در تعمیر گیربکس
• قطعات معیوب تعمیر شوند یا تعویض
•استفاده از قطعات نو یا استوک بر اعلام هزینه تعمیر گیربکس تویوتا کمری بسیار موثر است
• مدل، نوع و سال تولید تویوتا کمری برای مثال طبق نرخ نامه اتحادیه تعمیرکاران خودرو با توجه به نوع گیربکس نصب شده اجرت تعمیرات بین ۸.۰۰۰.۰۰۰تومان تا ۱۵.۰۰۰.۰۰۰تومان متغیر است و با توجه به نوع گیربکس این هزینه اعلام می شود.

 

از مزیت های اتوماتیک کار

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های مراجعه به اتوماتیک کار، پرداخت هزینه معقول در تعمیر خرابی و مشکلات گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری است که درکنار خدمات عالی و تخصصی، رضایت کاربران و مراجعان را در پی داشته است. تلاش تیم حرفه‌ای اتوماتیک کار این است که تا حد ممکن با تعمیر تخصصی گیربکس که با داشتن گارانتی، قیمت تعمیر گیربکس را به‌حداقل می‌رساند، مشکلات این قسمت از خودروی شما را برطرف کنند؛ چراکه بدون شک هزینه‌های تعویض قطعات گیربکس بیشتر از تعمیر آن خواهد بود.

 

سخن پایانی تعمیر گیربکس تویوتا کمری


در این مطلب به بررسی تمام آن چیزی که باید از تعمیر گیربکس اتوماتیک تویوتا کمری بدانید، پرداختیم؛ چراکه این خودرو از گزینه‌های محبوب و پرطرفدار در بین مصرف‌کنندگان است. به همین خاطر باید با آگاهی از نشانه های خراب شدن گیربکس تویوتا کمری برای تعمیر به‌موقع آن و جلوگیری از پیشرفت آسیب به دیگر قطعات اقدام کنید. از دیگر راه‌هایی که به شما در حفظ سلامت گیربکس کمری کمک می‌کند، کسب راهنمایی از کارشناسان حرفه‌ای مجموعه اتوماتیک کار است که به شما در زمینه نگهداری صحیح، توجه به علائم خرابی، زمان مناسب تعویض روغن و فیلتر گیربکس و همچنین سرویس دوره‌ای این قسمت از خودرو اطلاعات لازم را ارائه می‌کنند.

 

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

سوالات متداول

پاسخ

پاسخ

پاسخ

پاسخ

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.